Despre noi


Compania noastra, ANDRALEX TRADE SRL este specializata pe importul si distributia de cosmetice, accesorii si produse pentru uz general.Reprezentam in Romania compania Erkul Cosmetics, cel mai mare producator si exportator de cosmetica decorativa din Turcia, de la care importam brandul Golden Rose. Produsele, prezente in Romania de peste 15 ani, se bucura de o mare popularitate in randul consumatorilor din peste 80 tari datorita diversitatii si calitatii oferite la un pret accesibil. Produsele sunt testate dermatologic si sunt conforme cu legislatia europeana.

 Suntem importatorul direct al tuturor produselor din portofoliu si avem  mereu un stoc care sa faca fata oricarei solicitari. Distribuim catre  magazinele din toata tara atat brandul Golden Rose (lac de unghii,  make-up si accesorii) cat si celelalte importuri (accesorii pentru par,  unghii, machiaj, corp, ambalaje cadouri de orice fel, portfarduri,  articole de marochinarie si alte produse ).

Magazinul Cosmania  va fi accesibil initial consumatorilor finali iar ulterior se va adresa si clientilor business ca platforma pentru vizualizarea produselor si plasarea comenzilor. La noi veti gasi mereu toata gama de produse Golden Rose si in curand multe alte produse .Ne detasam de concurenta prin profesionalismul angajatilor, continuitatea si calitatea aprovizionarii, atentia la sugestiile si propunerile clientilor si ne angajam sa fim la curent cu cele mai noi trenduri in industria cosmetica, sprijiniti de cei mai puternici producatori!