Termeni si conditii

Termenii si conditiile reprezinta contractul incheiat intre parti in conditiile prezentate in aceasta sectiune. Partile sunt:

Vanzatorul si operatorul acestui site este SC ANDRALEX TRADE SRL, cu sediul social in Galati, Str. Armata Poporului nr 20, inregistrata la Registrul Comertului din Galati sub nr J17/1241/2009, CUI  RO 26255296. Informatiile despre datele de contact le puteti gasi la sectiunea contact. Vanzatorul este o persoana juridica cu sediul in Romania care comercializeaza si livreaza produsele in mod direct sau prin intermediul altor parteneri.

Cumparatorul este persoana fizica care plaseaza comanda on-line sau telefonic si cumpara produse pentru consumul propriu.

 

INREGISTRAREA CA MEMBRU

Pentru crearea contului de client, cumparatorul este de acord sa furnizeze informatii adevarate, corecte, actuale si complete in functie de specificatiile din formulare. In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, vanzatorul isi rezerva dreptul sa va blocheze accesul la site fara o notificare prealabila, pe perioada nedeterminata.

Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea cumparatorului, consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei revenindu-i integral. Cumparatorul are obligatia sa instiinteze imediat vanzatorul despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele sau de utilizator.

 

CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE

Vanzatorul stocheaza si prelucreaza datele cu caracter personal, in conformitate cu Legea Privind Potectia Datelor cu Caracter Personal Nr. 677/2001,cu modificarile si completarile ulterioare.

Colectam date de identificare personala atunci cand va inregistrati la noi pe website, plasati o comanda, va inscrieti la newsletter, beneficiati de o promotie in magazinele traditionale si de asemenea adunam date personale de la terte parti.

Informatiile nu sunt furnizate catre terti si sunt protejate impotriva oricaror utilizari abuzive. Datele sunt stocate pe servere securizate astfel  incat nici o persoana neautorizata sa nu le poata accesa.
Utilizam conform legii informatiile personale pe care le furnizati, in scopul  procesarii comenzilor si pentru a eficientiza eforturile noastre de promovare astfel incat sa fiti la curent cu cele mai noi produse si promotii.
Datele personale pot fi sterse total sau partial din baza noastra de date daca solicitati acest lucru intr-un mesaj trimis pe adresa de mail info@cosmania.ro sau printr-o cerere scrisa , expediata la adresa noastra.

  

INFORMATII DESPRE PRODUSE

Vanzatorul face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima acuratete culorile, dimensiunile, descrierea si disponibilitatea produselor. Totusi, pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, nuantele pe care le vedeti pe monitor sunt doar ilustrative si pot fi diferite de culorile reale ale produselor. Uneori, producatorii schimba ambalajele sau recipientele insa continutul produsului este acelasi.

 

PRETUL PRODUSELOR

Preturile afisate pe site sunt in lei, contin TVA, dar nu contin costul transportului. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile sau promotiile afisate pe website oricand consideram ca acest lucru este necesar.

 

COMENZI

Toate preturile afisate pe site sunt in lei si contin TVA. Preturile nu contin costul transportului. Comanda este confirmata de primire prin transmiterea unui mesaj pe emailul cumparatorului. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza o livrare in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care: produsul comandat nu este pe stoc, identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala. Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic. 

Comanda cumparatorului este un act cu efecte juridice, cu conditia acceptarii comenzii de catre vanzator iar din acel moment este incheiat un contract cu drepturi si obligatii in sarcina ambelor parti, asa cum sunt definite ele in aceasta sectiune. Cumparatorul accepta Termenii si Conditiile in momentul lansarii comenzii si se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

 

LIVRARE

Taxa de transport este 15 lei indiferent de valoarea comenzii sau destinatie si va fi mentionata separat pe factura fiscala.

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare.

Comenzile inregistrate in zilele lucratoare, pana la ora 15:00, se expediaza de regula a doua zi lucratoare si ajung la cumparator de regula in 2-3 zile lucratoare. In cazul in care nu sunteti disponibil pentru livrare, veti primi o notificare. Daca livrarea nu se efectueaza in termenul estimat, va rugam sa ne contactati pentru urgentarea livrarii.

Pe colet este aplicata o eticheta in care apare numarul de telefon pentru reclamatii la livrare si numele salariatului nostru care a verificat coletul in momentul in care acesta a plecat din depozitul nostru. Va rugam ca in momentul primirii coletului sa verificati inetgritatea acestuia si sa ne semnalati imediat orice neregula aparuta, mentionanad si numele acestuia.

Andralex Trade foloseste serviciile altor companii pentru transport. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de  servicii.

 

RETURUL PRODUSELOR

Acceptam returul  conform  ordonantei nr. 130/2000, cu completarile si modificarile ulterioare. "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului".

Dupa cele 14 zile, produsul este considerat livrat si acceptat fara cerere de comanda din partea consumatorului.

Inainte de trimiterea comenzii verificati daca ati selectat corect produsul dorit deoarece returul este acceptat daca sunt indeplinite anumite conditii.Va rugam ca inainte de efectuarea returului sa ne trimiteti un mail prin care sa ne explicati motivul returnarii.

Produsul poate fi returnat numai daca eset insotit de factura de achizitie si respecta urmatoarele conditii:

  • Nu este desigilat
  • Respecta forma si continutul in care a fost livrat
  • Nu are semne de uzura, testare sau consum
  • Are ambalajul initial in stare perfecta
  • Nu are etichete lipite sau dezlipite.

Daca nu se respecta aceste conditii, ne rezervam dreptul de a refuza returul produsului.

Dupa verificarea integritatii produsului si returul este acceptat, banii vor fi returnati in cel mult 30 zile de la retur prin transfer in contul IBAN indicat de cumparator.

Nu se accepta colete retur cu plata ramburs. In cazul returului plata transportului cade in sarcina cumparatorului.

In anumite situatii care depind numai de decizia Vanzatorului, acceptam returnarea produselor care nu respecta conditiile de mai sus. In acest caz, Vanzatorul va face o verificare amanuntita asupra produsului si va stabili valoarea care trebuie returnata Cumparatorului.
 
   


 
MODALITATI DE PLATA

In numerar, la livrare. Plata se va face catre firma de curierat, care va emite o chitanta.

Transfer bancar. Dupa ce primim comanda va vom trimite numarul de cont pentru a putea efectua plata in avans.

TERMEN DE VALABILITATE

Termenul de valabilitate este evidentiat pe ambalaj sau pe eticheta, in conformitate cu legislatia europeana. Produsele cosmetice au data expirarii trecuta pe ambalaj sau au lipit o pictograma(o cutie rotunda care are trecut un numar interiorul ei urmat de litera M). Numarul din pictograma reprezinta numarul de luni de valabilitate din momentul in care produsele sunt deschise spre a fi utilizate, daca sunt pastrate in locuri uscate si racoroase, ferite de caldura excesiva si expunere directa in razele soarelui.

 

COPYRIGHT

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de Legea Pentru Protectia Drepturilor de Autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

LIMITAREA RESPONSABILITATII

Vanzatorul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

  • Intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
  • Deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
  • Informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
  • Neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).

 

CLAUZE FINALE

Vanzatorul va onora comenzile in limita stocului disponibil, are dreptul de a-si selecta clientii si isi rezerva dreptul de a cere anumite date si completarea  anumitor formulare sau documente suplimentare.

Vanzatorul poate face orice modificari termenilor si conditiilor, precum si  asupra oricaror informatii din site, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor si fara precizarea motivului.

Termenii si conditiile sunt guvernate de Legea 363/2007 cu privirea la protectia consumatorilor, Legea 365/2002 privind comertul electronic si ordonanta 130/2000 cu privire la  cumparaturile pe Internet.