Cum comand

O comanda se poate face in 3 moduri:

1. Comanda pe email

Puteti sa comandati printr-un email trimis la comenzi@cosmania.ro.
Emailul trebuie sa contina neaparat un numar de telefon la care sa va putem contacta, datele de facturare si de livrare, produsele, specificatiile si cantitatea dorita. Un operator va va contacta si va confirma inregistrarea comenzii dumneavoastra. 

2. Comanda prin telefon

Puteti sa comandati telefonic la 0748011715(Orange) sau 0336104950. Un operator va prelua comanda dumneavoastra si va inregistra datele de facturare si livrare. 

3. Comanda online

Pentru a accesa categoria dorita, folositi meniul de navigare din partea stanga si din partea superioara.

Filtrele corespunzatoare fiecarei categorii va ajuta sa gasiti produsul in functie de caracteristicile de care aveti nevoie si puteti vizualiza doar produsele care corespund cerintelor dumneavoastra. Pentru o noua cautare, trebuie sa anulati filtrele introduse initial. Pentru a gasi produsul dorit puteti folosi si caseta Cauta in magazin, situata in partea dreapta sus, tastand numele acestuia.

Ca sa previzualizati o posibila comanda, puteti adauga produsele dorite in Cos si apoi sa le vizualizati apasand pe butonul de Cos aflat in partea dreapta superioara. Pentru aceasta nu trebuie sa fiti autentificat. Tot de aici poti sa "Vizualizezi" sau sa "golesti cosul" de cumparaturi.

Pasii comenzii on line:

Pasul 1:Alegerea produselor si adaugarea in cosul de cumparaturi 

Cosul de cumparaturi este situat in mijlocul partii superioare. Pentru a adauga un produs in Cosul de cumparaturi, trebuie intai selectat produsul, apoi nuanta si cantitatea, apoi faceti click pe butonul "adauga in cos".Un produs poate avea mai multe variante coloristice, care pot fi alese din zona aflata in stanga butonului "Adauga in cos". Cantitatea se alege cu sagetile "Creste cantitatea" sau "Scade cantitatea", care modifica cu o unitate numarul produselor dorite. In Cosul de cumparaturi veti gasi produsele selectate de dumneavostra, si aici aveti posibilitatea de a modifica modelul si cantitatea dorita. Pentru a modifica modelul si / sau cantitatea, faceti click pe butonul "Actualizeaza cosul". Daca doriti sa cumparati si alte produse, reveniti in magazin apasand pe butonul "Denumirea produsului", butonul "Continua cumparaturile", butonul "Prima pagina" sau butonul "Salveaza in wishlist".

Daca aveti codul unui Cupon de reduceri, il puteti introduce si apoi apasati pe butonul "Activeaza". 

Tot aici trebuie aleasa modalitatea de plata, prin bifarea uneia din optiunile de plata disponibile: "Ramburs" sau "Ordin de plata".

Pasul 2: Detalii livrare comanda

Daca sunteti deja client cosmania.ro, completati formularul "Sunt deja client" cu datele de autentificare (e-mailul si parola dumneavoastra). Ultimele date de facturare si de livrare se vor afisa automat. Le puteti lasa asa sau puteti sa le schimbati chiar in aceasta pagina.

Daca sunteti la prima comanda pe magazinul online www.cosmania.ro , completati formularul "Sunt client nou" cu:

  • datele pentru facturare (obligatoriu)
  • adresa de livrare (obligatoriu)
  • modul in care doriti sa va fie confirmata comanda (obligatoriu)
  • informatii de autentificare (obligatoriu) pentru crearea unui cont valid.

Puteti selecta si Comanda anonima dar va recomandam sa va inregistrati pentru a beneficia de cele mai bune oferte si de a fi mereu la curent cu cele mai noi produse si promotii.

 Pasul 3: Finalizarea comenzii

Dupa ce verificati corectitudinea datelor din Cosul de cumparaturi si Detalii livrare comanda, finalizati comanda prin apasarea butonului "Trimite comanda".

Daca mai doriti sa modificati produsele, cantitatile sau modalitatea de plata, o puteti face direct in aceasta pagina a Cosului de cumparaturi. Daca doriti sa modificati informatiile de contact, datele de facturare sau adresa de livrare, o puteti face direct in aceasta pagina. Dupa aceea, apasati pe butonul "Trimite comanda" din partea stanga jos a paginii de comanda.

In scurt timp veti fi contactat de un operator pentru validarea comenzii.