Cum se livreaza

Livrarea se face in 2 zile lucratoare prin Cargus in regim de curierat rapid, la tariful de 15 lei cu TVA/comanda, indiferent de valoarea comenzii doar in localitatile acoperite de firma de curierat Cargus. In restul localitatilor se pot percepe taxe suplimentare. Clientul va fi informat inainte de expedierea coletului referitor la aceste taxe si i se va cere acceptul de livrare. Daca aveti mai multe adrese de livrare, va rugam sa efectuati comenzi separate pentru fiecare dintre acestea, care vor fi tarifate individual. 

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare.

 Livrarea produselor poate fi facuta in general, oriunde in Romania. In cazul localitatilor izolate se poate percepe un cost suplimentar pentru livrare. 

Comenzile inregistrate in zilele lucratoare, pana la ora 15:00, se expediaza, de regula, a doua zi lucratoare si ajung la cumparator, de regula, in 3 zile lucratoare. Daca un client nu poate fi contactat la data stabilita pentru livrare, curierul va face o a doua incercare de livrare intr-un interval de 3 zile. Daca in interval de 3 zile clientul nu poate fi contactat, comanda va fi anulata, clientul urmand sa suporte costurile unei noi expeditii. Daca livrarea nu se efectueaza in termenul estimat, va rugam sa ne contactati pentru urgentarea livrarii.

 Pentru a preveni eventuale fraude, nu acceptati si nu platiti coletul daca:

  • prezinta urme de desigilare,
  • are doua benzi aplicate, pentru ca ar putea fi resigilat,
  • este umed,
  • are urme de lovituri.

La receptie este necesara semnatura de primire si verificarea continutului pachetului in prezenta curierului, dar numai dupa achitarea contravalorii acestuia. Orice reclamatie ulterioara in legatura cu lipsa unor elemente din pachetul primit nu va fi acceptata. In momentul unei reclamatii, va rugam sa ne comunicati si numele salariatului nostru care a verificat coletul, care este mentionat pe eticheta lipita pe acesta. 

Pentru mai multe detalii de  livrare consultati sectiunea  Termeni si Conditii.