Despre noi

                                                                                   

BINE ATI VENIT IN LUMEA FRUMUSETII!

Inca de la infiintare, respectiv din anul 1983, Erkul Cosmetics este o companie de top in domeniul cosmeticii decorative datorita gamei diversificate de produse premium, cu mii de nuante de lacuri pentru unghii, rujuri, mascara, fond de ten, farduri si pudre, oferite la preturi accesibile sub marca Golden Rose.

Erkul Cosmetics se afla in top 5 producatori de lacuri de unghii din lume iar de 8 ani este liderul exporturilor din Turcia datorita succesului de care se bucura in randul femeilor din peste 90 de tari pe 5 continente.

RETEA INTERNATIONALA

La nivel global Golden Rose este prezent in peste 300 locatii monobrand din centre comerciale si zone pietonale importante iar distributia este asigurata si prin intermediul unui numar impresionant de magazine multibrand din care 7500 puncte de vanzare sunt numai in Turcia.

GOLDEN ROSE ROMANIA

Din anul 2012, Andralex Trade este importator si masterfrancizor Golden Rose in Romania. Suntem o echipa de profesionisti cu experienta in vanzari si customer service iar impreuna asiguram cu succes atat distributia nationala a produselor cat si operarea celor 18 insule situate in centre comercile din tara.

Reprezentantii nostri zonali sunt gata oricand sa va impartaseasca experienta si sa va propuna o colaborare adecvata.

PRODUSE PREMIUM CERTIFICATE

In procesul de fabricatie se utilizeaza cel mai noi tehnologii iar materiile prime si ambalajele au o calitate premium. Productia este atent controlata in toate stadiile iar pe primul loc este siguranta sanatatii umane. Inainte de comercializare se fac teste in laboratoare acreditate din Europa.

Producatorul detine Certificatul ISO 9001 de management al calitatii si GMP ISO 22716, cel mai important certificat privind standardele de calitate si igiena din procesul de fabricatie al produselor cosmetice