Vitayes Instant Ageback 15 ml

300,00 lei Pretul contine TVA

Adauga in wishlist

Produsul se afla In stoc
Adauga in cos

Descriere

Vitayes Instant Ageback reduce instant în doar 5 minute pungile de sub ochi și diminuează vizibil liniile fine, ridurile adânci și porii dilatați. Este o cremă specializată cu efect de lifting care întinde și tonifică pielea. Efectul instant durează până la 9 ore iar produsul poate fi reaplicat de câte ori este necesar. Utilizarea regulată poate avea ca efect o piele mai fermă pe termen lung. Contine 10 % argireline peptide.

Argireline- Conform testelor specifice , argireline este o peptidă unică antirid care reduce ridurile de expresie cu până la 32% în doar 30 de zile. Argireline interacționează cu complexul de proteine SNARE, pentru reducerea contracțiilor musculare. Este o alternativă la toxina botulinică A, care paralizează mușchii și necesită intervale regulate de aplicare prin injecții.
*Evitați utilizarea produselor de make-up pe bază de ulei deoarece uleiul poate reduce eficacitatea acestuia. 
**Rezultatele pot diferi în funcție de tipul de piele. 

UNDE ȘI CUM SE APLICĂ:

RIDURILE FRUNȚII
Tapotați (atingeți ușor fără să frecați) întreaga frunte, nu doar zonele cu riduri.

SPRÂNCENE
Pentru un efect de lifting al sprâncenelor, aplicați deasupra liniei naturale a acestora.

PLEOAPE COBORÂTE (OCHI ÎNFUNDAȚI)
Aplicați sub sprâncene, în zona arcadelor. A nu se aplica pe pleoapele mobile.

PUNGILE DE SUB OCHI ȘI RIDURILE
Tapotați cu crema toată zona de sub ochi, de la genele inferioare până la partea superioară a obrajilor, în colțurile interioare ale ochilor și în cele exterioare.

PORI DILATAȚI
Tapotați ușor crema pe zonele cu porii dilatați.

MOD DE UTILIZARE:
Pas 1: Vitayes Instant Ageback se aplică pe o piele curată și bine hidratată.
Pas 2: Utilizați o cantitate cât un bob de mazăre pe care o întindeți puțin între degete. Creșteți dozajul doar dacă este cu adevărat necesar. Pentru o aplicare ușoară și rezultate maxime, recomandăm folosirea unui burețel cosmetic uscat.
Pas 3: Aplicați într-un strat foarte subtire, tapotând de câteva ori, pe zonele pe care doriți să le tratați. Nu frecați! Lăsați crema ușor umedă pentru că produsul acționeză pe măsură ce se usucă.
Pas 4: Relaxați-vă timp de 5 minute. În timp ce așteptați, țineți fața  nemișcată, evitând expresiile faciale (râs, încruntat, etc.). Folosiți un evantai pentru rezultate mai bune și mai rapide.


Recomandari pentru tine

Opinia cumparatorilor

Momentan nu exista nici un review la acest produs !